Welkom

Welkom

Op onze website ‘funkystuff.org’ geven we tips op het gebied van kunst, cultuur en reizen. Zo bespreken we boeken en concerten en doen we verslag van onze reizen.

Je vindt op de site ook artikelen over onze leefomgeving (heemkunde). Deze zijn onderdeel van onze zoektocht naar de geschiedenis van ons huis en de wijk. Het onderzoek is nog niet afgesloten en er verschijnen dan ook nog regelmatig nieuwe berichten.

Onder de optie ‘Bert en Judith’ hebben we een fotoalbum van Bert en Judith opgenomen. Dit geeft een aardig beeld van wie we zijn en wat we zoal doen (en hoe we eruitzien natuurlijk). Er is ook een fotoalbum van de tuin. De oudste foto van de tuin is uit 2010, tijdens de aanleg.

Een handige lijst met externe links (bijvoorbeeld radio Klara) staat bij Help. Dit zijn onze favorieten.

We gebruiken de site zelf ook als naslagwerk. Bijvoorbeeld om eenvoudig terug te kunnen zoeken welke concerten we in het verleden hebben bezocht. Er zijn lijsten van klassieke muziek en popmuziek. Ook is op de site terug te vinden in welk jaar we een bepaald land hebben bezocht. Dit staat in de reiskalender.

Speciale aandacht krijgt de componist Gustav Mahler (1860-1911). Van hem is er een overzicht van de audio-opnamen die we hebben en de Mahler gerelateerde voorwerpen die we bezitten.

Alle nieuwe berichten op onze website staan bij elkaar in een lijst (op volgorde van publicatie).

Kortom, er is op funkystuff.org genoeg te ontdekken. Veel plezier!

Hartelijk welkom en vriendelijke groeten ,
Bert en Judith